szolgáltatások

Duguláselhárítás 24h!

Amíg nem éli át, el sem tudja képzelni, hogy mennyire kellemetlen dolgokat, és milyen anyagi károkat tud okozni egy dugulás. A szennyvíz feljön a lakásban, akár a padlóösszefolyón vagy éppen a WC-n keresztül, meg sem áll a szobáig. Képzelje el ezt akkor, mikor Ön nincs is otthon és mikor haza ér csak akkor szembesül a dologgal. A csatorna karbantartás egy nagyon fontos munka, amit érdemes akár évente elvégeztetni a használattól függően.

Vannak esetek mikor már minden házi praktikát megpróbál a házigazda, de ennek ellenére nem folyik le a lefolyó. Majd talán épp így mint most éppen Ön, lázasan keresgél egy szakember segítségéért, aki mihamarabb megoldja a problémát. Amennyiben Önnek szüksége van egy profi szakemberre a duguláselhárítás területén, kérem nézze át weblapom és hívjon bizalommal.

Duguláselhárítást vállalom Budapest, 50km-es körzetében éjjel-nappal garanciával, a legkorszerűbb technológiával, vállaljuk szennyvíz vezetékek teljeskörű csatornatisztását, gyökértelenítését, kamerás csatornavizsgálatát és nyomvonalkeresését. Csatornatisztítást és a duguláselhárítást csőgörénnyel és magasnyomású woma berendezéssel végezzük. Nem számítok fel sem óra díjat, sem méterárakat, és még kiszállási díjat sem. Áraimat az átlagember pénztárcájához igazítva a gép használattól függően könnyen áttekinthetően állítottam össze a későbbi reklamáció elkerülése érdekében.

A duguláselhárítás eredményességéről száloptikás csatornavizsgáló kamerám segítségével bizonyosodhat meg, szükség esteén felvételt is készítek.Duguláselhárítást Ridgid K-50, Rothenberger R-60, Rothenberger R-600 csatornatisztító géppel végzem.

A csatorna gyökértelenítését Ridgid KM-1500 Gyökérvágó gép és különböző vágófejek segítségével hajtom végre.

A csatornatisztítást egy saját magam által tervezett és épített, a profi gépeket megszégyenítő géppel 220bar víznyomással tisztítom ami t egy 700ccm kéthengeres Honda motor hajt.

A nyomvonalkeresésben C.Scope CAT33XD műszer segíti a munkámat. A csatornakamerázáshoz 5db csatornavizsgáló kamera segítsége áll a rendelkezésemre mely segítségével akár lejtése szögmérést is tudok végezni szükség esetén.

Kérem, hogy a későbbiekben baj esetén ne kelljen duguláselhárító szakember miatt keresgélnie, még most mentse el a telefonszámomat, ki tudja mikor lesz rá szüksége!Magyar Endre
Duguláselhárító szakember

Telefon: (+36)20-318-1614

Vezetékes: 06/1-789-5962

UPC hálózatáról ingyenesen hívható!
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.